افزایش سرعت وبسایت یکی از عوامل اساسی بهبود سئو است. برای بهبود سئو وبسایت خود، باید به سرعت بارگذاری آن توجه کنید. سرعت بارگذاری وبسایت اهمیت زیادی دارد زیرا بهبود آن میتواند منجر به بهبود رتبه شما در گوگل شود.
ضمن اینکه وبسایت هایی که طراحی پیچیده تری دارند، معمولاً عملکرد کمتری دارند، بنابراین همواره به سادگی و کاربرپسندی در طراحی وبسایت خود توجه کنید.
در این مقاله از آساراد به چند روش برای افزایش سرعت وبسایت می پردازیم.
روشهای افزایش سرعت وبسایت:
1.بهینهسازی تصاویر
تصاویر یکی از عناصر اساسی وبسایت ما هستند که ایدههای خلاقانه و سازنده وبسایت را به تصویر میکشند. هدف اصلی ما در بهینهسازی تصاویر وبسایت، بهبود سئو آن است.
در صورتی که بهینهسازی مطلوبی را اجرا کنیم، توانایی جذب توجه بازدیدکنندگان وبسایت را خواهیم داشت. رضایت کاربر برای موتورهای جستجو بسیار اهمیت دارد و با بهینهسازی تصاویر، میتوانید به راحتی رتبه بالا در نتایج جستجوی گوگل به دست آورید. بهینهسازی تصاویر همچنین به افزایش نرخ کلیک (CTR) پستهای شما در موتورهای جستجو کمک میکند.
روشهای بهینهسازی تصاویر:
نامگذاری تصاویر
هنگام آپلود تصاویر، اطمینان حاصل کنید که نام تصاویر با موضوع اصلی مطابقت دارد. به تصاویر خود ویژگیهای alt و title اضافه کنید؛ این به طرز قابل توجهی بر سئو شما تأثیر میگذارد و رتبه وبسایت شما را بهبود میبخشد.
اندازه تصاویر:
تصاویر وبسایت خود را به درستی تغییر اندازه دهید. از تولید تصاویر با اندازه بزرگ خودداری کنید. بهتر است از نرمافزارهایی مانند فتوشاپ برای آمادهسازی تصاویر استفاده کنید.
حجم فایل تصاویر:
سعی کنید از تصاویر سبک برای وبسایت خود استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که کاهش اندازه تصویر کیفیت تصویر را تحت تأثیر نگذارد. ذخیره تصاویر به صورت فرمت PNG توصیه میشود.
تصاویر اصلی:
بهتر است تصاویر وبسایت خود را خودتان طراحی کنید تا از سایتهای دیگر کپی نکنید.
2.انتخاب هاستینگ و دامنه مناسب
اصطلاح ‘هاست’ به خدمات هاستینگ اشاره دارد که در واقع یک سرور است که دادهها را ذخیره و نگهداری میکند. دامنه به آدرس اختصاصی وبسایت ما اشاره دارد.
بهبود سرعت وبسایت به دو بخش تقسیم میشود: سختافزار و نرمافزار. اگر از خدمات هاستینگ ارزان و کیفیت پایین استفاده کنید، سرعت وبسایت شما بدون شک کاهش مییابد و نتایج سئو شما هم تحت تاثیر قرار میگیرد. استفاده از خدمات هاستینگ رایگان معمولاً منجر به مشکلات در سرعت خدمات میشود. وقتی شرکت ارائهدهنده خدمات ما وبسایت ما را در مراکز داده قدرتمند میزبانی کند، سرعت وبسایت ما بالا خواهد بود و برای بهبود رتبهبندی سایت شما بسیار مؤثر خواهد بود.
راه حل دیگر برای افزایش سرعت وبسایت، استفاده از سرورهای اختصاصی و مجازی برای وبسایت شما است، به این معنا که هاستینگ شما اختصاصی خواهد بود و همه منابع و دادهها به وبسایت شما اختصاص داده میشود و سئو وب سایت شما بهبود پیدا خواهد کرد.
3.بهینهسازی CSS
بهینهسازی CSS به معنای بهبود و بهینهسازی کدهای CSS وبسایت شما است تا بتوانید سرعت بارگذاری وبسایت خود را افزایش دهید.
این بهینهسازی شامل کاهش حجم CSS، ادغام و فشردهسازی فایلهای CSS، استفاده از CSS مینیفای شده، بارگذاری بهینه CSS، استفاده از DNS Prefetching و استفاده از کدهای CSS بهینه برای انیمیشنها میشود.
4.کاهش انتقالها (Redirects)
کاهش تعداد انتقالها در وبسایت شما میتواند بهبود سرعت و کارایی وبسایت را داشته باشد. برای این منظور، بهینهسازی لینکها، استفاده از لینکهای نسخه چندرسانهای، استفاده از Canonical URLs و بهینهسازی ریدایرکتها میتواند بهترین راهکارهایی باشند که به کاهش انتقالها و بهبود تجربه کاربری کمک کنند.
نتیجه گیری
بطورکلی،برای افزایش سرعت وبسایت خود، ابتدا باید تمامی عوامل موثر بر کارایی را به دقت بررسی و بهینهسازی کنید. از جمله راهکارهای موثر برای بهبود سرعت وبسایت میتوان به بهینهسازی تصاویر، بهینهسازی کد، استفاده از کشهای مرورگر، کاهش تعداد انتقالها و بهینهسازی سرور اشاره کرد. با اجرای این راهکارها، میتوانید سرعت وبسایت خود را بهبود داده و تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان فراهم کنید.